Hem Garaget Fordon Club Medlem Bildarkiv På G Gästbok Forum Länkar Mail-server Endast medlem Sponsorer Möre Rockers


Vi är ett gäng som har ett stort intresse av fordon som man kan både skruva med och glida runt med när andan faller på, ingen av oss hade något lämpligt ställe hålla till i när det gäller både skruvande och förvaring.

Fick reda på en gård där djurstallarna inte var i bruk ( nästan 1000 kvm totalt ) och vi fick chansen att hyra stället och det var ett stort plus då dom flesta har acceptabelt avstånd när man ska dit, sen att några åker usabil, veteranbil, mc eller annat nostalgifordon är inte hela världen även, det är ju ändå samma intresse vi har, "fordon som man trivs med" samtidigt kan man ju samlas i fikarummet och byta lite idéer, kolla runt på nätet, hjälpa varandra med mekandet eller bara träffas nån lördag då och då med lite grillning och sen sitta och ljuga för varandra.

Att bilda klubb är något som blev efter att vi blev inbjudna att medverka vid inspelningarna av Böda Camping, och då  var det lite fler som fick veta att vi träffades vid garaget och undrade om det fanns möjlighet vara med vid våra  grillträffar.

Vi arbetar mycket för gemenskapen, få raggarkulturen att leva vidare men samtidigt hitta på aktiviteter som kretsar kring motorkulturen..

Det är ju dock via bilkulturen med veteranbilar, jänkebilar, gamla motorcyklar & mopeder man har chans att få gemenskap med yngre generationer och kunna föra den vidare i framtiden .

//MCRS

här under ser ni endel av utrymmena

 


Clublokalen (under uppbyggnad )

 

Fordonsplatser

Grovmek

 

Kök & Fikarum